Despre DefCamp

Share

DefCamp este cel mai așteptat eveniment al anului în domeniul securității informatice din România. Participanții îl descriu ca fiind cel mai rebel și în același timp foarte pretențios sau profesionist, cel mai tehnic și în același timp foarte constructiv, cel mai mare și în același timp în plină expansiune, cu participanți diversificați – de la elevi până la seniori și lideri ai sectorului privat și academic național și internațional din domeniul INFOSEC & hacking. Mai mult, presa îl laudă ca având cea mai mare densitate pe metrul pătrat de hackeri, pentesteri și developeri din România. Este o conferință organizată de pasionați pentru pasionați, un eveniment în care glumele tehnice pot fi folosite fără grija că cineva nu ar putea să le înțeleagă.

DefCamp este o conferință de securitate IT inițiată în martie 2011 când, în urma unor întâlniri informale între membrii unor comunități de securitate informatică din România s-a ajuns la concluzia că un astfel de eveniment trebuie să apără. La doar câteva luni termenul “DefCamp” era pe numele unui grup restrâns de persoane ca apoi în sepetembrie 2011 DefCamp Bran să devină realitate. De atunci și până acum e doar istorie.

DefCamp a ajuns în doar câțiva ani cel mai mare eveniment din domeniul securității informatice & hacking din țară, fiind așteptați anual sute de participanți din România și din țările vecine, participanți cu nivele de experiență variate – de la studenți și elevi până la lideri în industrie, formatori de opinie și experți în securitate cibernetică și research.

DefCamp 2013 are loc în București în perioada 29-30 noiembrie și așteaptă peste 300 de participanți, peste 20 de speakeri internaționali și locali. Sunt pregătite numeroase activități și surprize, dintre care, cea mai importantă este competiția de CTF – DefCamp Capture The Flag. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului.