DefCamp București in perioada 29-30 noiembrie 2013

Share
DefCamp București in perioada 29-30 noiembrie 2013

In perioada 29 – 30 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București are loc unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatică din România, DefCamp. Ajuns la a patra ediție, evenimentul continuă să se evidențieze prin schimburi de experiență, competițiile cu nivele de dificultate variate, speakeri romani și străini, surprize și distracție.
defcamp_logo

DefCamp 2013 este cel mai mare eveniment din domeniul securitate informatică & hacking din tară, fiind așteptați în capitală peste 300 de participanți din România și din țările vecine, participanți cu nivele de experiență variate – de la studenți și elevi până la lideri în industrie, formatori de opinie și experți în securitate cibernetică și research.

“Cele peste 48 de ore ale DefCamp din 2013 le așteptăm din prima clipă în care am încheiat ultima ediție a evenimentului. E pur și simplu hipnotizant să schimbi idei, să cunoști, să concurezi și să cunoști oameni cu care intri în contact doar în mediul virtual. DCTF (DefCamp Capture the Flag) – competiția principală a conferinței, Hack the Machine, App2Own, Spot the Cop, Wall of Sheep sunt doar câteva dintre activitățile ce vor încerca să vă mențină atenți la DefCamp 2013. Uneori, mi-aș dori să fiu participant pentru a mă putea bucura la maxim de aceste clipe!”, a declarat Andrei Avădănei, fondatorul și coordonatorul conferinței DefCamp.

Evenimentul din această toamnă va antrena participanții în discuții referitoare la 0days, PRISM, mobile security problems, DDOS, networking, P2P networks, D&D APT’s, social engineering. camera surveillance, application security research, lockpicking, secure system administration prezentările fiind susținute atât de specialiști din România cat și din străinătate.

Oricine poate aplica în calitate de speaker la conferință, DefCamp 2013 fiind prima ediția la care am lansat oficial la Call for Papers.

Competiția DCTF (DefCamp Capture the Flag) va avea o etapă de calificări online urmată de un duel in timpul evenimentului intre echipele finaliste. Temele competiției sunt extrem de variate și provocatoare – exploits, cryptography, programming, steganography, forensics, reverse engineering samd, aceste subiecte fiind atinse în 25 de probleme din etapa de calificare.

Activități similare cu DCTF dar dedicate direct participanților de la eveniment sunt Hack the Machine și App2Own unde oricine va avea la dispoziție diverse servicii și servere prin care să își pună la încercare skillurile și să câștige premii.

DefCamp a ajuns în doar 3 ediții să fie evenimentul cel mai așteptat de întreaga comunitate de INFOSEC & hacking din România. E momentul perfect să intri și tu în vibrație! Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul evenimentului sau contacta direct la adresa [email protected]

Comments are closed.